Apparaten en accessoires
Groene pepersaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
688 kJ /
165.6 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zachte bloemkoolsoep
50min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Steak Stroganoff
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Chocolademousse
3u. 20min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min